دوره 15، شماره 4 - ( علوم پیراپزشکی و بهداشت نظامی ( زمستان 1399) 1399 )                   جلد 15 شماره 4 صفحات 42-37 | برگشت به فهرست نسخه ها

Mahmoudzadeh S, Rafati M. Investigating the Effect of Professional Ethics in Empowering the Official Staff of the Central Organization of Mashhad University of Medical Sciences. Paramedical Sciences and Military Health 2020; 15 (4) :37-42
محمودزاده سیستانی سیده سمانه، رأفتی محمد. بررسی تاثیراخلاق حرف های در توانمندسازی کارکنان رسمی سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد سال 1399. علوم پیراپزشکی و بهداشت نظامی. 1399; 15 (4) :37-42

1- گروه مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد مشهد، مشهد، ایران ، samanehmahmoudzs2@gmail.com
2- گروه مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد مشهد، مشهد، ایران
مقدمه: اخلاق حرفه‌ای به‌عنوان یکی از ویژگی‌های سرمایه انسانی رایج شده است و مهم‌ترین متغیر در موفقیت سازمان است . اخلاق حرفه‌ای بر توانمندسازی کارکنان تأثیر به سزایی دارد و مایه افزایش بهره‌وری نیروی انسانی می باشد.  پژوهش حاضر باهدف بررسی تأثیر اخلاق حرفه‌ای بر توانمندسازی کارکنان سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام‌شده است .
مواد و روش ها: در این مطالعه توصیفی –پیمایشی نمونه‌ها شامل 150 نفر کارکنان رسمی سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد که با روش نمونه‌گیری تصادفی ساده انتخاب‌شده است . داده‌ها با استفاده از ابزارهای مشخصات جمعیت‌شناسی و اخلاق حرفه‌ای و توانمندسازی کارکنان گردآوری شدند و با استفاده از آمار توصیفی – استنباطی تحلیل گردیدند.
یافته‌ها: اخلاق حرفه‌ای با سطح معناداری0.061 و توانمندسازی کارکنان با سطح معناداری 0.072 مطلوب می‌باشند (T>0.05)؛ و دیگر یافته‌ها نشان داد بین مسئولیت اجتماعی کارکنان (3.067) وخودکارایی (3.217) مسئولیت علمی به دیگران (2.122) رابطه مثبت وجود دارد، اما در تعلق به اجتماع علمی (0.299) رابطه منفی و معناداری وجود دارد.
بحث و نتیجه‌گیری: از آنجایی که بین اخلاق حرفه‌ای و اکثریت حیطه‌های توانمندسازی کارکنان رابطه مثبتی وجود دارد مدیران باید به توانمندسازی کارکنان که از اخلاق حرفه‌ای اثر می‌پذیرد توجه کنند.
نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: مقالات کامل
دریافت: 1399/10/26 | پذیرش: 1399/12/12 | انتشار: 1399/12/30